Werkwijze

OMDAT UW GLIMLACH ONZE PASSIE IS!

 

Door continue bijscholing en het gebruik van moderne technieken, producten en apparatuur zijn onze tandartsen in staat een optimale behandeling en verzorging te bieden aan uw gebit. We helpen u ook preventief om cariës en andere tandaandoeningen te voorkomen, want voorkomen is beter dan genezen. Uw eigen tanden zo lang mogelijk behouden, dat is uw wens en ons doel. Wij luisteren graag naar u, nemen hiervoor de tijd en voorzien de beste oplossing om aan de wensen van uw gebit te voldoen. Onze praktijk voorziet dagelijks spoedplaatsen, via deze werkwijze wordt u met pijnklachten zeer snel geholpen. Onze tandartsen zijn opgeleid om elke patiënt zo snel mogelijk en met hoogstaande kennis en ervaring verder te helpen. Voor diverse cases wisselen de tandartsen onderling in team hun kennis en ervaring uit om zo een optimaal behandelplan te realiseren.

De praktijk beschikt over moderne digitale röntgenapparatuur om zowel de tanden afzonderlijk alsook de volledige kaak en schedel in beeld te brengen, waardoor afwijkingen of probleempjes aan uw gebit zichtbaar worden, die ons blote oog niet kan waarnemen. Klinische foto’s worden gemaakt die ook bijdragen aan het opstellen van een optimaal behandelplan. Ze laten ons tevens toe de veranderingen van uw gebit in beeld te brengen vóór en na de behandeling.

Er zijn loupebrillen voorhanden waardoor de tandarts op optimale vergroting met maximale scherpte uw tanden met precisie kan behandelen voor een optimaal resultaat.

 

Ons huisreglement:

– Gelieve uw afspraak minstens 24u op voorhand te annuleren.

– Bij het niet nakomen van uw afspraak kan uw tandarts een verzuimvergoeding aanrekenen.

– Betalingen dienen ter plaatse te gebeuren via bancontact of cash.

– Voor lange behandelingen kan de tandarts een voorschot vragen.

– Begeleiders mogen in de wachtkamer wachten tijdens de behandeling. Voor een bespreking is het wel wenselijk dat ze mee naar de praktijkruimte komen.

– De meerderheid van onze tandartsen is niet geconventioneerd.