Team

Omdat uw glimlach onze passie is

Lambert Stijven

Lambert Stijven – Stichter en bezieler DGS

Onze praktijk werd door tandarts Lambert Stijven opgericht in 1983 in Opglabbeek. 10 jaar later kwam zijn broer Walter Stijven hem versterken. Naast algemeen tandarts heeft Walter zich sinds 1998 verdiept in de orthodontie. Hij oefent dan ook voornamelijk deze specialiteit uit.

De praktijk kende een gezonde groei waardoor Lambert in 2000 een nieuwe zaak bouwde op de huidige locatie, ook in Opglabbeek. Enkele jaren later breidde de praktijk uit wanneer zijn zoon Joris Stijven afstudeerde als tandarts. Joris richt zich naast de algemene tandheelkunde ook op alle soorten prothetische tandheelkunde.

Door de kennis en ervaring van Lambert is hij de ideale leermeester voor zijn broer, zoon en de andere tandartsen. Anderzijds leert Lambert veel bij van de meest recente technieken en inzichten in de tandheelkunde via de jongere collegae. Deze krijgen een degelijke begeleiding zodat ze de werkwijze, visie en kwaliteit van deze succesvolle praktijk, zoals Lambert ze heeft opgericht, hoog in het vaandel dragen.

De drie assistentes, Veerle Verheyen, Sandra Stijven, en Nathalie Szemiot staan in voor het assisteren van de tandarts bij behandelingen, verzorgen de telefonie en afspraken en leiden de praktijk in goede banen.