Bleach

Esthetische tandheelkunde

Bleach: professioneel, veilig en effectief

Zorg voor een stralend witte glimlach met de In Office WhiteSpeed bleeklamp. Er worden uitsluitend veilige bleachproducten gebruikt die voldoen aan Europese normen.

Een stralende witte glimlach maakt je jonger, geeft je een verzorgd voorkomen en een boost aan je zelfvertrouwen. Tanden kunnen geler/bruiner verkleuren door onder andere roken en veel gebruik van koffie, thee of rode wijn. Frisse wittere tanden kan men verkrijgen door de tanden te bleachen (bleken). Het is mogelijk om de tanden thuis te bleken door middel van een beugel met bleekgel die u ’s nachts of overdag gebruikt gedurende een kleine week. Tevens is het mogelijk de tanden professioneel te bleken bij ons in de  tandartspraktijk met een bleekgel die geactiveerd wordt door middel van een specifieke lamp voor een maximaal resultaat. Een combinatie van beide methoden is eveneens mogelijk. Het bleken van de tanden onder toezicht van een tandheelkundige is veilig voor tanden en tandvlees.

Vraag jouw tandheelkundige naar de mogelijkheden van een bleekbehandeling thuis of in de praktijk, en bespreek of jouw gebit in aanmerking komt voor een behandeling.

 

 

Nog vragen? Neem dan contact op met de tandarts